Anders Liltorp - Socialdemokratiet Hvidovre

Gå til indhold
Anders Liltorp
46 år, gift med Maria, far til tre
Født og opvokset i Hvidovre.
Uddannet folkeskolelærer
Tillidsvalgt i Danmarks Lærerforening.
Valgt til kommunalbestyrelsen første gang i 2017.
Vi skal samle Hvidovre
”Vi vinder valg ved at fortælle det, vi vil og det vi brænder for, vores drømme for det gode liv og det Hvidovre, vi er stolte af. Vigtigst er velfærden, det nære og trygge og den grønne dagsorden der skal omsættes, så vi kan se, høre og mærke forskellen.”
Jeg oplever, at vores parti står stærkt. Vi er repræsenteret i både Region Hovedstaden og i Folketinget. Lokalt løfter vi markante dagsordener om velfærd og prioriteringer, der skaber udvikling og fremdrift i Hvidovre. Det giver os vilje og mod på mere. Ikke kun for mig, men for os alle sammen.
Jeg stiller mig til rådighed for at stå i spidsen for vores kommunalpolitiske arbejde og den politik, vi fører. Jeg tilbyder mit engagement og min arbejdsindsats for vores parti, for medlemmerne og for det Hvidovre, vi skal samle.
Jeg mener der er brug for fornyelse, der har rodfæste i vores stærke socialdemokratiske værdier. Hvidovre forandrer sig og det kræver et stærkt fundament og politisk mod at lede de forandringer, der bringer det bedste frem for byen og for borgerne. Det har vi som parti.
Vi skal være det naturlige politiske tilvalg for både borgere, andre partier og lister. Vi skal samle Hvidovre – også det politiske. Derfor skal vi byde ind med løsninger, vilje til politisk samarbejde og en tydelig politik. Vi skal sige det vi gør og gøre det vi siger. Vi skal fokusere på kvalitet fremfor kvantitet og vi skal anvise løsninger og veje frem i de udfordringer, vi står over for og de mange muligheder Hvidovre har.
Der er brug for politisk lederskab i Hvidovre – for samling – og det vil jeg stå i spidsen for at vi lykkes med.
Tilbage til indhold